Haastajanpaikalta malliksi voittoon ”Niinistölle” voitto Riihimäki rallissakin

Lopen kokoomuksen puheenjohtaja ja Lopen kunnanvaltuuston puheenjohtaja Timo Heinonen sai upean 30-vuotislahjan. Lahjarallista ja samalla uran ensimmäisestä rallista irtosi yhdessä Jarno Hatakan kanssa makea voitto.

Loppilainen kunnallisvaikuttajakaksikko Jarno Hatakka ja Timo Heinonen tempaisivat Niinistön presidentinvaalikampanjan kunniaksi myös rallipoluilla. Kunnanvaltuustonpuheenjohtaja ja Lopen kokoomuksen puheenjohtaja Timo Heinonen sai yhdistyksen sihteerin Jarno Hatakan kyydissä elämänsä kokemuksen ja ajankohtaan sopivasti vielä Niinistön väreissä. Heinosen debyyttiralli päättyi siis lopulta makeaan voittoon.

– Lähdimme ralliin haastajina. Kukaan muu kuin me itse eivät uskoneet mahdollisuuksiimme. No jälleen kerran ”gallupit” pettivät ja sieltähän me voittoon noustiin, naureskelivat Hatakka ja Heinonen maalissa.

Riihimäki ralli oli leipätyökseen media-alan yrittäjänä toimivalle, MTV3-kanavan Motorforum-ohjelman toimittajalle Timo Heinoselle uran ensimmäinen.

– Sanoin ennen rallia, että pysytään jokainen niissä hommissa mitkä parhaiten osaamme. Tuomisen Tomi on mies joka tosin osaa kummankin, totesi Heinonen ja piti kokemusta työnsäkin kannalta opettavaisena ja kannattavana, mutta pysyi kannassaan. – Rallit autonkyydissä eivät tule tavaksi, totesi Heinonen maalissa, jonka ääni on tuttu niin MTV3-kanavan moottoriurheiluohjelmista kuin lähes kaikista Suomen merkittävimmistä mottoriurheilutapahtumistakin.

”Niinistölle ensimmäinen nousu ykköseksi”

Hatakan ja Heinosen Ford Escort RS2000 keräsi Riihimäellä runsaasti huomiota muutenkin. Syykin oli selvä. Valkoinen auto oli teipattu presidentinvaalien hengessä Sauli Niinistön väreihin.

– No, kyllä me luontetaan porvariyhteistyöhön tässäkin, naureskeli kaksikko kysyjille, jotka epäilivät löytyykö ”Niinistöparille” työntö- tai vetoapua maataloista jos matkan varrella hanki kutsuu.

Hanki ei kaksikkoa kutsunut ja vauhtikin oli kiitettävää ja miehille ojennettiinkin Riihimäen kuuluisaa kristallia maalissa ja upea kiertopalkinto voiton merkiksi.

– Me ainakin uskomme, että Niinistö tekee saman tempun ensi sunnuntaina. Painetaan tiukasti loppuun asti ja yllätetään kaikki, totesivat Heinonen ja Hatakka maalissa. Kumpikin miehistä liputtaa siis julkisesti Niinistön presidentinvalinnan puolesta.